– Sluit Recept Locatie Mobiel
– Druk op start
– Kies programs
– Kies ctlPanel
– Gebruik vanaf nu de pijltjestoetsen, niet het touchscreen. Kies audio settings (drk op pijl rechts/enter om te kiezen)
– Ga naar Beeper Volume (hier staat waarschijnlijk 3)
– Met Enter/Pijl rechts, zet je de instelling op 1
– Sluit ctlPanel (touchscreen rechtsboven)
– Start Recept locatie mobiel

Het volume zou nu lager moeten zijn.

Related Posts

Nieuws

Recept Locatie 9.2

Verbeteringen Teamviewer is vanaf heden direct te openen vanuit tabblad ‘Help’. Hierdoor hoef je Recept Locatie niet meer te sluiten om Teamviewer te starten en kan iedereen het eenvoudig vinden. De back-up vanaf de cloud kan automatisch worden terug Read more…

Nieuws

Recept Locatie 9.1

Servilocker: Recept Locatie is vanaf heden gekoppeld met de Servilocker van Autopharma. Qualizorg: Naast Feeddex hebben wij nu ook een koppeling met Qualizorg om de PREM uit te voeren. Speedfilling: zowel met de kleinere Rotofiller als met de Speedfiller zijn Read more…

Nieuws

Recept Locatie 9.0

Op maandag 25 september zal er weer een release uitgevoerd worden in Recept Locatie. Deze release bevat een aantal grote updates. Grote updates: Goedkoper SMS’en Vanaf heden kun je SMS’jes versturen via een Dongle in Read more…