1. Servilocker: Recept Locatie is vanaf heden gekoppeld met de Servilocker van Autopharma.
  2. Qualizorg: Naast Feeddex hebben wij nu ook een koppeling met Qualizorg om de PREM uit te voeren.
  3. Speedfilling: zowel met de kleinere Rotofiller als met de Speedfiller zijn wij gekoppeld én met de Rotofiller operationeel.

=> laat je het ons weten als je interesse hebt in één van bovenstaande koppelingen?

Hieronder volgen de verbeteringen en vernieuwingen die we hebben doorgevoerd. Mede dankzij jouw input en de hulp van samenwerkende partijen (vooral CGM gebruikers komen dit keer goed aan bod).

Bedragtekst kan nu worden opgenomen in de SMS/Email tekst bij CGM

Pharmacomgebruikers waren het al gewend, maar nu kunnen we ook CGM gebruikers blij maken met de bedragtekst in het bericht dat naar de patiënt wordt gestuurd.

Hoe werkt het?

  1. In je mail zet je %%BEDRAGTEKST%%. Voorbeeld:

  1. Vervolgens klik je op de knop [Bedragteksten] om de tekst aan te passen:

  1. Je past de Bedragteksten aan. Wanneer je niet wilt dat dit bericht wordt verstuurd bij lage bedragen, kan je aangeven vanaf welk bedrag je wel de bedragtekst mee wilt sturen. Wanneer er geen bedrag door de patiënt betaald hoeft te worden, zal de tekst ook niet meegestuurd worden.

Automatisch aanmelden bezorging nu ook mogelijk bij CGM
Vanaf heden is het ook mogelijk om bezorgers al aan te melden in de bezorgmodule van Recept Locatie bij het aanschrijven van een recept. Om dit in te stellen ga je naar Instellingen, Email en SMS en vervolgens naar Proactief traceren. Om het automatisch aanmelden voor bezorgen aan te zetten, moet je eerst het proactief traceren activeren:

Opgeven bezorgopmerking mogelijk voor CGM
Het is nu mogelijk om bezorgopmerkingen toe te voegen in CGM, welke vervolgens in de bezorgmodule van Recept Locatiekunnen worden overgenomen. Om dit operationeel te maken moet je in CGM in de stamgegevens van de patiënt de bezorgopmerking invullen in het veld “Klantkaart”.

Geen “aangeschreven” bericht bij direct afleveren
Wanneer je ‘bericht versturen na aanschrijven’ aanzet, wordt er geen bericht meer gestuurd voor recepten die direct afgeleverd worden.

Herinneringstekst werkt nu correct
Recept Locatie kon een korte periode niet de aangepaste herinneringstekst gebruiken. Dit is hersteld. Vanaf nu werkt de herinneringstekst weer correct.

Gedrag “voorkom meerdere berichten per dag” verbeterd
Het versturen van meerdere berichten per dag wordt vanaf nu uitgevoerd op persoonsbasis. Dit was eerst op basis van e-mailadres/06-nummer. Hierdoor was het geval, dat wanneer meneer en mevrouw hetzelfde nummer of mailadres gebruikten,  dat één van heen geen bericht ontving.

Meldingen over berichten in historie verbeterd
Overbodige teksten in de historie zijn weggehaald, om fouten en vertroebeling van de data te voorkomen.

Verschil tussen PharmaSelf24 en Curesafe locker opgenomen in instellingen
Voorheen was er geen verschil te zien tussen de Pharmaself24 en de Curesafe kluizen in de instellingen. Dit is gesplitst.

Categories: Nieuws