Apotheek Partners

Apotheek Partners helpt apotheken om meer tijd voor zorg te creëren in de apotheek. Dit doen zij door apotheken te helpen met slimme tools en werkwijzen om de efficiëntie in de apotheek te verhogen. Recept Locatie past perfect in het plaatje van een optimale bedrijfsvoering.

Het Team van Apotheek Partners verzorgt de hele voorkant van Recept Locatie. Zij doen de intake, de implementatie, adviseren bij de juiste inrichting van de apotheek en verzorgen de helpdesk. Daarnaast vinden zij het belangrijk om goed naar apotheekteams te luisteren. Op die manier wordt er bepaald waar apotheken behoefte aan hebben en kunnen wij continu innoveren.

Kijk op www.apotheekpartners.nl en lees nog veel meer over Apotheek Partners!

 

Maxision

maxisionMaxision is de ontwikkelaar van Recept Locatie. Dit Track & Trace-systeem is ontwikkeld in een apotheek, in nauwe samenwerking met een apotheker.

Maxision is begonnen met het bieden van ondersteuning in de ICT. Er worden met name producten ontwikkeld om te gebruiken in de eerstelijnszorg, zoals de apotheek. Dit zijn producten als hardware, software en websites.

maximEigenaar van Maxision is Maxim Oei. Maxim is in 2014 afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Hij is ‘opgegroeid’ in de apotheek van zijn vader. Daarbij heeft hij gezien waar de knelpunten in de apotheek -betreffende de efficiëntie- zaten en deze omgezet in praktische oplossingen.

Maxim en zijn team streven naar continue ontwikkeling van Recept Locatie.